ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Όχι 20η θέση, αποκλεισμός να ησυχάσουμε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρόταση του εισαγγελέα, για την υπόθεση συμμορίας, που είναι ναι μεν αλλά...

Όχι 20η θέση, αποκλεισμός να ησυχάσουμε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρόταση του εισαγγελέα, για την υπόθεση συμμορίας, που είναι ναι μεν αλλά…

Σας μεταφέρω την πρόταση του εισαγγελέα, για την υπόθεση των στημένων, όπως την μετέφερε ο απόλυτα έγκυρος συνάδελφος Αρης Ασβεστάς:

1. Στημένο το Ολυμπιακός- Βέροια 3-0, να κηρυχθούν ένοχοι για κακούργημα Αρβανιτίδης, Λαναρής, Μπάρμπας και Παυλίδης. Να αθωωθούν οι υπόλοιποι παίκτες και ο Μαρινάκης (δεν προέκυψε εμπλοκή).

2. Να κηρυχθεί ένοχος ο πρώην διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος για σκόπιμη αλλοίωση του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός (Κυπελλο 2012).

3. Τελέστηκε το αδίκημα της σύστασης συμμορίας. Να κηρυχθούν αθώοι και οι 8 κατηγορούμενοι λόγω παραγραφής.

4. Τελέστηκε το αδίκημα της απόπειρας (με αθέμιτη παρέμβαση) για αλλοίωση των πλέι οφ της football league του 2012 για να ανέβει ο Πλατανιάς. Να κηρυχθούν αθώοι Μαρινάκης, Σαρρής, Κουρίδης λόγω παραγραφής.

5. Να κηρυχθούν αθώοι Δούρος, Μπριάκος, Γιάχος, Σπάθας, Κάμπαξης, Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης, Σπανός, Αγγελόπουλος, Σα Πίντο, Κομπότης και λοιποί ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Με λίγα λόγια ο εισαγγελέας είπε, ότι σύσταση συμμορίας υπήρχε και τελέστηκε αδίκημα απόπειρας των play off της football league, αλλά ο εκ των κατηγορούμενων Βαγγέλης Μαρινάκης αθωώθηκε λόγω παραγραφής. Με λίγα λόγια ναι μεν, αλλά.

Το ποδόσφαιρο είναι σάπιο, αλλά αυτοί, που το έφθασαν σε αυτό το σημείο αθωώνονται λόγω παραγραφής…

Απίστευτα πράγματα και… ελληνικά. Και θέλουν οι αντικειμενικοί (που περνάνε την γραμμή από το λιμάνι στα ερτζιανά και το μεσημέρι πανηγύριζαν για την αθώωση του αφεντικού τους), να παρακαλάω εγώ οι ελληνικές ομάδες να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη, για να μην πέσουμε και άλλο στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Όχι δεν θα σας κάνω την χάρη. Το άσπρο-μαύρο κάντε το εκεί  που σας παίρνει. Όχι 20η θέση, αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Ευρώπη, για να ησυχάσουμε. Μας έχετε φάει την ζωή, έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο και μας κουνάτε και το δάκτυλο ξεφτίλες, υπάλληλοι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...