ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έβγαλε αντίδραση και «ισοπέδωσε» την Άλμπα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό μπάσκετ, έβγαλε την αντίδραση που έψαχνε και επικράτησε άνετα της Άλμπα Βερολίνου με 92-69  στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μεγάλο ματς από Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Σαντ Ρος και Νέντοβιτς.

Έβγαλε αντίδραση και «ισοπέδωσε» την Άλμπα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό μπάσκετ, έβγαλε την αντίδραση που έψαχνε και επικράτησε άνετα της Άλμπα Βερολίνου με 92- 69  στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Μεγάλο ματς από Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Σαντ Ρος και Νέντοβιτς.

Στην πρώτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός ήταν ζεστός και με σωστές επιλογές τις περισσότερες φορές στην επίθεση, αλλά και σχετικά καλή άμυνα, το τριφύλλι κατάφερε να κλείσει το δεκάλεπτο προηγούμενο 25-18, χάρη σε τρίποντο του Γουάιτ στο τέλος. Οι Παπαπέτρου και Παπαγιάννης ήταν οι… μπροστάρηδες για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο και στη δεύτερη περίοδο, αλλά με 0/8 τρίποντα σε ένα δεκάλεπτο (!) δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν. Εν τέλει, το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 39-32 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει τα ποσοστά του στα 6.75, ενώ ο Νέντοβιτς μπήκε στην εξίσωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το τριφύλλι να πάρει διαφορά και να κυριαρχεί στην αναμέτρηση. Ο Σέρβος άρχισε να τα βάζει από μακριά, η ομάδα έχασε για λίγο τον Σαντ Ρος λόγω τραυματισμού, αλλά δεν απώλεσε και  τον ρυθμό της.  

Ο Κουβανός επέστρεψε βάζοντας τέλος στον συναγερμό στον πράσινο πάγκο.  Μάλιστα, με τρίποντο δικό του ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά διψήφια διαφορά με 73-61 στα 6 λεπτά πριν από το τέλος.

Πέντε λεπτά πριν από το φινάλε, το σκορ ήταν 74-67, με την Άλμπα να βρίσκει συνεχόμενα ελεύθερα τρίποντα.  Με δυο βολές του Νέντοβιτς η διαφορά πήγε ξανά στους 9 για το τριφύλλι, αλλά ο Σίβα με καλάθι μείωσε ξανά στο 76-69. Οι πράσινοι είχαν μπόνους βολών, γεγονός που τους έκανε πιο εύκολη τη ζωή. Ο Γουάιτ με ½ έκανε το 77-69, ενώ με τρίποντο του Παπαπέτρου η διαφορά πήγε και πάλι σε διψήφιο. Λίγο αργότερα, ένα δεύτερο σερί τρίποντο από τον αρχηγό έκανε το σκορ 83-69, ενώ ακολούθησε η τάπα του Παπαγιάννη.  Με δυο βολές του Γουάιτ το πράσινο σερί επεκτάθηκε.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικά. Ο Παναθηναϊκός με γεμάτη εμφάνιση επέστρεψε στις νίκες στο ΟΑΚΑ με το τελικό 92-69, χάρη σε τρίποντο του Φόστερ στο τέλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...