ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Εκτός πλάνων ο Αγιούμπ – Τα σχέδια του Μπόλονι ενόψει ΠΑΟΚ”

Ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΟΚ, τον Αγιούμπ

Δεσύλλας:

Ο Αγιούμπ θα μείνει εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ, ξεκάθαρο δείγμα πλέον του ότι δεν υπολογίζεται. Δεν είναι ένας παίκτης που θα στυλώσει τα πόδια, αλλά το θέμα είναι να βρεθεί και ομάδα. Ο Μπεκ είναι αντιθέτως, μια τέτοια περίπτωση, εξ αρχής ήταν αρνητικός όταν είχε ειδοποιηθεί ότι θα ήταν στο γκρουπ των κομμένων», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού κατέγραψε τη χθεσινή δοκιμή του Μπόλονι, που έβαλε τους Χουάνκαρ και Αϊτόρ αντί των Ζαγαρίτη και Χατζηγιοβάνη, σημειώνοντας πως δεν βλέπει αλλαγή του 4-3-3 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο Δεσύλλας μίλησε και για την παρουσία των «πράσινων» στην Τούμπα, τονίζοντας πως θα πρέπει να σκοράρουν για να πάρουν αποτέλεσμα, ενώ πρόσθεσε ότι το απόγευμα επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά από περίπου πέντε μήνες αποχής ο Χατζηθεοδωρίδης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.