ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αγοράστηκε έτοιμος χλοοτάπητας, έρχονται φώτα από την Ολλανδία

Προχωρούν οι εργασίες στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Αγοράστηκε έτοιμος χλοοτάπητας, έρχονται φώτα από την Ολλανδία

Προχωρούν οι εργασίες στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι φτιάχνουν τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να είναι έτοιμος τόσο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και για τη μόνιμη επιστροφή της oμάδας.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός  έκανε γνωστό ότι

Α: ξεκίνησαν ήδη ειδικές τομές – κανάλια για να ρουφάει καλύτερα το νερό, ενώ θα ενισχυθεί το αποστραγγιστικό σύστημα εκείνης της πλευράς.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Β: Αγοράστηκε έτοιμος χλοοτάπητας υψηλών προδιαγραφών από την Ιταλία, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή εβδομάδα και θα αντικαταστήσει όλο το προβληματικό κομμάτι και δη αυτό μπροστά από τους πάγκους.

Γ: Έρχονται από την Ολλανδία ειδικά φώτα που βοηθούν στην ταχύτερη ανάπτυξη της ρίζας του χλοοτάπητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...