ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωση της Θύρας 13 για τον Βοτανικό

Πήρε θέση η Θύρα 13 για τις εξελίξεις με τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση.

Ανακοίνωση της Θύρας 13 για τον Βοτανικό | panathinaikos24.gr

Να τεθούν υπόψιν την Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. οι διμερείς συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση και μόνο κατόπιν έγκρισης της να υπογραφούν από την Διοίκηση του Συλλόγου, απαίτησε η Θύρα 13 με ανακοίνωση της την Παρασκευή.

Μαγευτική η Εθνική – Έδειξε έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ (Vid)
Μαγευτική η Εθνική – Έδειξε έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ (Vid) 1.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Η ανακοίνωση
Η Θύρα 13 παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις αναφορικά με την Διπλή Ανάπλαση. Να γνωρίζει η Κυβέρνηση, ο Δήμος, η Π.Α.Ε. και ο Α.Ο. πως αν το κρίνουμε αναγκαίο, για την προστασία των συμφερόντων του Συλλόγου, θα πράξουμε ανάλογα προς πάσα κατεύθυνση.
Έχοντας μελετήσει το MoU και ακούσει προσεκτικά την δημόσια συζήτηση θέτουμε κόκκινη γραμμή, με μοναδικό στόχο την αύξηση των πιθανοτήτων υλοποίησης της Διπλής Ανάπλασης με όρους συμφέροντες για τον Σύλλογο: Οι διμερείς συμβάσεις που καταρτίζονται, πρώτα θα τεθούν υπόψιν την Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. και μόνο κατόπιν έγκρισης της θα υπογραφούν από την Διοίκηση του Συλλόγου.
Αν συμβεί το αντίθετο θα είναι μεθόδευση του κ. Μαλακατέ με μοναδικό συμφέρον των εμπλεκομένων. Στην περίπτωση αυτή θα απαιτήσουμε άμεση παραίτηση της Διοίκησης του Α.Ο και οι συμβάσεις θα καταψηφίζονται μέχρι να επιτύχουμε καλύτερους όρους για τον Σύλλογο. Αν δεν επιτευχθούν οι καλύτεροι δυνατοί όροι ο Σύλλογος πρέπει να απεμπλακεί οριστικά από την Διπλή Ανάπλαση.
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου σε επαγρύπνηση και σε πλήρη άσκηση των δικαιωμάτων τους σχετικά με τον ελέγχο των ενεργειών της παρούσας Διοίκησης σε νομικό, τεχνικό και οικονομικό επίπεδο.
ΥΓ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.!
Μαγευτική η Εθνική – Έδειξε έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ (Vid)
Μαγευτική η Εθνική – Έδειξε έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ (Vid) 1.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close