ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης χθες και δεν αργεί η στιγμή που θα επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στη χθεσινή προπόνηση μπήκε για πρώτη φορά μετά από πέντε ολόκληρους μήνες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο νεαρός μπακ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν είχε υποστεί ρήξη δελτοειδούς συνδέσμου και κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης.

O τραυματισμός αυτός ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, με αποτέλεσμα ο νεαρός να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Χατζηθεοδωρίδης πριν από περίπου 2 μήνες άρχισε να κάνει ατομικές προπονήσεις. Όσο περνούσε ο καιρός ανέβαζε ρυθμούς με σκοπό να είναι 100% έτοιμος και να μην υποστεί κάποια υποτροπή, που θα τον άφηνε για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα εκτός.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον ο νεαρός μπακ έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μπόλονι θέλει ο Χατζηθεοδωρίδης να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια να του δώσει την ευκαιρία.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να ανανεώνει τη συνεργασία της μαζί του λίγο καιρό μετά τον τραυματισμό του. Ο ανταγωνισμός που έχει για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι μεγάλος. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει με τον Ζαγαρίτη να έχει θέση βασικού και να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει να ανταγωνιστεί και τον πολύπειρο Χουάνκαρ, που ακόμα δεν έχει δείξει πράγματα και δεν έχει… δικαιολογήσει την παρουσία του στο πράσινο στρατόπεδο. Σίγουρα και αυτός προέρχεται από έναν τραυματισμό, που τον άφησε για αρκετό διάστημα εκτός.

Ο Λάζλο Μπόλονι, όταν θα επιστρέψει και ο Χατζηθεοδωρίδης, θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, μιας και θα έχει τρεις ποδοσφαιριστές για το αριστερό άκρο της αμυντικής του γραμμής.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος για τον νεαρό μπακ και θα πρέπει να δώσει ότι έχει και δεν… έχει για να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην πράσινη ενδεκάδα και να πιάσει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που θα του δώσει ο Λάζλο Μπόλονι.

Το σίγουρο είναι ότι από τα μέσα του Ιανουαρίου ο Ρουμάνος τεχνικός θα βρει ένα ματς για να του δώσει την ευκαιρία, που τόσο πολύ θέλει ο Χατζηθεοδωρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.