ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η επάνοδος του Χατζηθεοδωρίδη μέσα από το PAO TV (vid)

Δείτε βίντεο από την επιστροφή του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Η επάνοδος του Χατζηθεοδωρίδη μέσα από το PAO TV (vid)

8 Ιουλίου 2020. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα για τα play offs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δέχεται ένα βίαιο μαρκάρισμα από τον Μιχαηλίδη. Η κραυγή πόνου του Ηλία καθώς έπεφτε στο έδαφος σφαδάζοντας, μαρτυρούσαν ότι επρόκειτο για μη συνηθισμένο τραυματισμό. «Ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέσμωσης», η πρώτη διάγνωση. Προτού καν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες ο Χατζηθεοδωρίδης έμπαινε στο χειρουργείο αφού ήταν φανερό ότι τα μέτρα έπρεπε να είναι δραστικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Ο Γολγοθάς είχε μόλις ξεκινήσει. Με πολλά μπρος πίσω, στεναχώρια, απογοήτευση, πείσμα, αποφασιστικότητα, ήρθε η στιγμή -μετά από 162 ημέρες- για τη μεγάλη επάνοδο του Ηλία σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης. Τη 18η Δεκεμβρίου 2020 θα τη θυμάται χρόνια ο Χατζηθεοδωρίδης.

Το PAOTV ακολούθησε τα βήματα του από την πρώτη ημέρα του τραυματισμού έως την επιστροφή στις προπονήσεις.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο του PAO TV που κάνει… focus στον νεαρό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.