ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς τρεις στο Μεσολόγγι – Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού

Οι Σέλβιν Μακ, Ζακ Όγκαστ και Άαρον Ουάιτ θα μείνουν εκτός αποστολής για το ματς του Παναθηναϊκού με το Μεσολόγγι (20/12, 19:30). Αρνητικά τα τεστ για Covid-19 στους «πράσινους».

Χωρίς τρεις στο Μεσολόγγι - Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού

Εκτός των γνωστών προβλημάτων με Μακ – Όγκαστ, ο Γιώργος Βόβορας απέκτησε ακόμα ένα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Άαρον Ουάιτ ενόψει του ματς με το Μεσολόγγι (20/12, 19:30) για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός είχε ενοχλήσεις στον ώμο από το ματς με την Άλμπα και ακολούθησε θεραπεία με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, τα τεστ για Covid-19 ήταν αρνητικά και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...