ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαντζούκας: «Καλύτερη επιλογή ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό!» (vid)

Ο Λευτέρης Μαντζούκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη επιλογή από τον Ολυμπιακό.

Μαντζούκας: «Καλύτερη επιλογή ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό!» (vid)

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στην ΕΡΤ για την μετακίνηση του από τον Προμηθέα στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο 17χρονος φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω σήμερα την ομάδα μου. Δυστυχώς αυτό το τελευταίο παιχνίδι δεν συνοδεύτηκε με μία νίκη. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά, εγώ είπα στον κόουτς ότι αν με χρειαστεί θα είμαι έτοιμος, αλλά θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να προφυλαχθώ και όλα καλά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.108 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα ο Προμηθέας για μένα είναι μία οικογένεια, με όλους τους ανθρώπους έχω άψογες σχέσεις. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Σίγουρα θα συνεχίσω να έχω επαφή με τους ανθρώπους του Προμηθέα.

Ήρθαν σχετικά γρήγορα τα πράγματα, δεν περίμενα να γίνει κάτι μέσα στην χρονιά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πλησίασαν τους ανθρώπους που με αντιπροσωπεύουν. Θα προσπαθήσω να αποδείξω στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον εαυτό μου κυρίως ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα.

Δεν πήγε κάτι στραβά με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, απλά θεώρησα ότι δεν ήταν το καλύτερο για μένα. Αυτή η πρόταση τώρα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για μένα.

Είναι τεράστια τιμή να παίζεις γι’ αυτή την φανέλα, γι’ αυτόν τον σύλλογο. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, να δουλεύω και ακόμη περισσότερο. Από κει και πέρα, σκαλί-σκαλί, βήμα-βήμα να γίνομαι καλύτερος.

Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Από βδομάδα θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό. Θα επιστρέψω στην Πάτρα να κάνω κάποια πράγματα και από βδομάδα θα έρθω στην Αθήνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...