ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπακογιάννης: «Πολύ καλή διάθεση από τον Γιαννακόπουλο, είμαι αισιόδοξος»

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μπακογιάννης: «Πολύ καλή διάθεση από τον Γιαννακόπουλο, είμαι αισιόδοξος»

Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε στην εκπομπή “Τώρα ό,τι συμβαίνει” του “Open”.

Αναφορικά με τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το γήπεδο μπάσκετ και τη δήλωση πως θα αποφασίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, είπε: «Εμείς προχωράμε σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που έχουμε υπογράψει. Συγκρατώ την πολύ καλή διάθεση του κ.Γιαννακόπουλου, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει σε μία ομάδα εργασίας για το γήπεδο μπάσκετ. Είναι ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο, σύνθετο, όλοι το ξέρουμε, προσωπικά είμαι αισιόδοξος».

Όσο για τις εμπορικές χρήσεις κι αν αυτές θα ανήκουν στον Δήμο, είπε: «Έχουν αποτυπωθεί όλα στο μνημόνιο που έχει υπογραφεί από όλους τους φορείς της Διπλής Ανάπλασης κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια, υπάρχει ένας κοινός στόχος, καθένας αναλάβει ξεκάθαρα έχει τις ευθύνες του. Αυτές οι ευθύνες έχουν περιγραφεί, οπότε τώρα πρέπει να μη χάσουμε καθόλου χρόνο, να προχωρήσουμε άμεσα, ώστε να έχουμε πετύχει τη δημοπράτηση του γηπέδου όσο γίνεται νωρίτερα και σίγουρα εντός του χρονοδιαγράμματος». 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.