ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στροφή στην Ελλάδα και… γερή προπόνηση με Μεσολόγγι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μεσολόγγι (19:30, ΕΡΤ3) για την 8η αγωνιστική της basket league.

Στροφή στην Ελλάδα και... γερή προπόνηση με Μεσολόγγι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μεσολόγγι (19:30, ΕΡΤ3) για την 8η αγωνιστική της basket league.

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Ρεάλ και Άλμπα, μια νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδακαι πριν το δύσκολο ματς με τη Μακάμπι την Τρίτη στο Τελ Αβίβ, αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο το Μεσολόγγι.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν πήρε μαζί του τους τραυματίες Μακ, Γουάιτ και Όγκαστ, ενώ ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί ο Μαντζούκας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 11.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι γηπεδούχοι πέρα από την αποχώρηση του Γιάννη Αγραβάνη για τον Προμηθέα έχουν αποκτήσει τον γκαρντ Γιουτζίν Λόρενς και απομάκρυναν τον Άντονι Μάθις.

Οι πράσινοι θέλουν, φυσικά, τη νίκη στο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να αποτελέσει και μια γερή προπόνηση ενόψει του επόμενου αγώνα για την Ευρωλίγκα, αυτόν με τη Μακάμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.