ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον Κουρμπέλη και τη φλεγμονή στους προσαγωγούς

Εδώ και καιρό ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει μπει σε μια διαφορετική φάση διαχείρισης, λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τον Κουρμπέλη και τη φλεγμονή στους προσαγωγούς

Εδώ και καιρό ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει μπει σε μια διαφορετική φάση διαχείρισης, λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Το πρόβλημα με τον αρχηγό του τριφυλλιού υπάρχει εδώ και καιρό. Ο “Κούρμπε” έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, λόγω των πολλών παιχνιδιών που έχει δώσει με Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα. Ο παίκτης της ομάδας ταλαιπωρείται από μια χρονίζουσα φλεγμονή στο σημείο, το οποίο παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού και γι αυτό ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες πρόγραμμα αποφόρτισης, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, υπάρχουν δυο επιλογές, κάτι το οποίο έχουν εξετάσει στον Παναθηναϊκό. Το ιατρικό τιμ βρίσκεται σε επαφή με τον παίκτη και το τεχνικό επιτελείο και παίρνουν τις αποφάσεις.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μια επιλογή είναι η ανάπαυση του ποδοσφαιριστή για 2-3 εβδομάδες μέχρι να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις. Η άλλη, που ακολουθείται μέχρι τώρα, είναι η σωστή διαχείριση με αποφορτίσεις και όχι ένταση στην προπόνηση, ώστε ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί. Αυτό το τελευταίο ακολουθούν στο τριφύλλι, για το πρόβλημα το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό. Είναι θετικό, φυσικά, για τον Κουρμπέλη ότι υπάρχει η διακοπή, ενώ δεν αποκλείεται από τη νέα χρονιά να μείνει εκτός για ένα ή και δυο ματς, προκειμένου να ξεκουραστεί. Αυτό, όμως, θα φανεί στην πορεία, ανάλογα με την εξέλιξη της φλεγμονής.  Στον Παναθηναϊκό θα δουν πως θα επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής μετά τη διακοπή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.