ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χρόνια πολλά στον «πράσινο»… υμνητή Γιάννη Βογιατζή

Τα 86α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο γνωστός «πράσινος» τροβαδούρος Γιάννης Βογιατζής όπου έντυσε με την φωνή του τον γνωστό ύμνο του Παναθηναϊκού «Σύλλογος μεγάλος...»

Χρόνια πολλά στον «πράσινο»… υμνητή Γιάννη Βογιατζή
Τα 86α γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο γνωστός «πράσινος» τροβαδούρος Γιάννης Βογιατζής όπου έντυσε με την φωνή του τον γνωστό ύμνο του Παναθηναϊκού «Σύλλογος μεγάλος…».
Παράλληλα έχει τραγουδήσει ένα ακόμα τραγούδι του «τριφυλλιού» με την ονομασία «Το πράσινο μαντίλι». Ο εν λόγω παρακολουθεί από κοντά μέχρι σήμερα την αγαπημένη του ομάδα  και βρίσκεται συχνά πυκνά στις εξέδρες  του γηπέδου και… μουρμουρίζει «…δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός».
Επιπλέον τα  γενέθλια της γιορτάζει σήμερα και η  γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βίσση όπου ουδέποτε έχει κρύψει την παναθηναϊκή της ταυτότητα. Μάλιστα  η κύπρια καλλιτέχνης παρακολουθεί συχνά τους αγώνες του «τριφυλλιού» σε όλα τα σπορ ενώ είχε τραγουδήσει σε εκδήλωση για ενίσχυση του Ερασιτέχνη.Πηγή: pao1908.com

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.