ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν άτολμος, έφυγε με ήττα από την Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός των πολλών ελλείψεων και αλλαγών, παρουσιάστηκε άτολμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα με 2-1. Αμφισβητούμενο το πρώτο γκολ (για οφσάιντ) του δικεφάλου, ο Αϊτόρ ισοφάρισε. Ο Ινγκασον το το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη στα τελευταία λεπτά.

Ήταν άτολμος, έφυγε με ήττα από την Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός των πολλών ελλείψεων και αλλαγών, παρουσιάστηκε άτολμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα με 2-1. Αμφισβητούμενο το πρώτο γκολ (για οφσάιντ) του δικεφάλου, ο Αϊτόρ ισοφάρισε. Ο Ινγκασον το το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη στα τελευταία λεπτά.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι πράσινοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους και με προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Πλήρωσαν την ατολμία τους, αφού έδωσαν χώρους στον δικέφαλο του βορρά και με εξαίρεση το γκολ, έγιναν απειλητικοί μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Ο Ρουμάνος προπονητής είδε τον Διούδη να αποχωρεί από την προθέρμανση με ενοχλήσεις στη μέση και στη θέση του μπήκε ο Ξενόπουλος. Στα στόπερ ήταν οι Πούγγουρας, Σένκεφελντ, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Ζαγαρίτης. Στα χαφ οι Βέλεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες. Στα άκρα έπαιξαν οι Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Μακέντα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς πιέζοντας ψηλά, με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν κατάφερε να βγαίνει μπροστά. Ωστόσο, στο 11′ οι Θεσσαλονικείς βρήκαν γκολ. Γκολ αμφισβητούμενο, αφού φαίνεται στο ξεκίνημα της φάσης να υπάρχει οφσάιντ (Γιαννούλης), χωρίς όμως το συνδρομητικό να βγάλει τη γραμμή του var, για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη. Έπειτα από σέντρα του μπακ του δικεφάλου, ο Σβιντέρσκι με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του τριφυλλιού ήταν άμεση, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αϊτόρ πλάσαρε σωστά για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δυο ευκαιρίες με τον Σφιντέρσκι, όμως ο Ξενόπουλος είπε “όχι” στον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Το ημίχρονο έληξε με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο.

Στην επανάληψη, το τριφύλλι έβγαζε ανταγωνιστικότητα, αλλά δεν έβγαινε μπροστά να διεκδικήσει το γκολ. Ο ΠΑΟΚ έκανε κάποιες καλές φάσεις, όχι όμως κάτι το… τρομερό. Εν τέλει, έπειτα από κόρνερ και… βόλεϊ μέσα στην περιοχή της ομάδας, ο Ινγκασον με κεφαλιά στο 65′ “έγραψε” το 2-1 πολύ εύκολα.

Οι αλλαγές του Μπόλονι προσπάθησαν να κάνουν κάπως πιο επιθετικό το τριφύλλι, αλλά η αντίδραση δεν ερχόταν. Τα λεπτά περνούσαν και τελικά ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρία στο 87′ όταν ο Χατζηγιοβάνης απο κοντά, πήρε το… ριμπάουντ (εκτέλεση φάουλ Καρλίτος, έδιωξε ο Πασχαλάκης), αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ θα μπορούσε να γυρίσει την μπάλα παράλληλα με την εστία.

Νωρίτερα, ο Ιωαννίδης πήρε μια κοντινή κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στον Πασχαλάκη.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και κοιτάζει τη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...