ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξενόπουλος για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ευελπιστώ να μη γίνει σίριαλ – Θέλω να μείνω»

Ο Βασίλης Ξενόπουλος σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι τόνισε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Ξενόπουλος για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ευελπιστώ να μη γίνει σίριαλ - Θέλω να μείνω»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε ξαφνικά βασικός: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμένεις να συμβεί. Τώρα έγινε λίγο πριν μπούμε μέσα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα,μετά το βρήκα. Δυστυχώς, δεν πήγε καλά το παιχνίδι. Ο Σωκράτης είχε κάποιες ενοχλήσεις έξω και όσο περνούσε η ώρα πόναγε περισσότερο. Τελικά αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί ο Σωκράτης και μπήκα εγώ».

Για τα πολλά προβλήματα που είχε η ομάδα: «Έχουμε έμπειρους αθλητές που μπορούν να αγωνιστούν σε όλες τις συνθήκες. Έγιναν κάποιες φάσεις που δεν λειτουργήσαμε σωστά. Χάσαμε δύο φάσεις μπροστά που δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να συνεχίσουμε. Να δούμε μπροστά και ελπίζουμε για το καλύτερο.Έχουμε ένα δεύτερο γύρο. »

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση του και για το τι του είπε ο προπονητής: «Έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα και ελπίζω ο προπονητής να έμεινε ευχαριστημένος. Ο προπονητής μου είπε να είμαι προσεκτικός στις πάσες μου για να πάρω ψυχολογία. Το τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι κανείς δεν το ξέρει».

Για το τι του είπε ο Διούδης: «Ο Σωκράτης μου είπε ότι : «Το έχεις, είσαι παικταράς, μπες!»

Για την ανανέωση του: «Ευελπιστώ να μην φτάσουμε σε σίριαλ. Θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Είμαι 14 χρόνια εδώ και είναι σαν οικογένεια μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά»

Για το γκολ και για τον ΠΑΟΚ που χτύπησε στο πρώτο δοκάρι στις στημένες φάσεις: «Δυστυχώς το ξέραμε και ήμασταν  προετοιμασμένοι. Μας είχε ενημερώσει ο προπονητής. Ήταν καθαρά δικό μας λάθος. Ξέραμε ότι θα χτυπήσει στο πρώτο δοκάρι ο ΠΑΟΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.