ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ για το επεισόδιο στο Καραϊσκάκης: «Μάλλον Ολυμπιακοί τα έγραφαν αυτά»

Ο Χουάνκαρ αναφέρθηκε στο σκηνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Χουάνκαρ για το επεισόδιο στο Καραϊσκάκης: «Μάλλον Ολυμπιακοί τα έγραφαν αυτά»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

“Αισθάνθηκα πολύ καλά που μπόρεσα να επιστρέψω. Μπορώ να δώσω πολλά θα δουλέψω γι’ αυτό και είμαι πεπεισμένος πως μπορώ να δώσω περισσότερα”.

Για το πώς αισθάνθηκαν όταν έμαθαν για Διούδη κι αν είχαν ανασφάλεια: “Όχι, ο Βασίλης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Στεναχωρήθηκα με την κατάσταση του Διούδη, αλλά κι ο Βασίλης κάνει σωστά τη δουλειά του”.

Για τα προβλήματα της ομάδας: “Οπωσδήποτε οι τραυματισμοί δημιουργούν πρόβλημα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ενωμένοι σαν μια οικογένεια, ο ένας πρέπει να προσπαθεί να καλύπτει τον άλλo”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι έλειψε και δεν ήρθε το αποτέλεσμα: “Είμαστε στεναχωρημένοι, φεύγουμε στεναχωρημένοι, όχι επειδή δεν πήραμε βαθμό, αλλά επειδή τις ευκαιρίες μας δεν τις κάναμε γκολ. Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στα τελειώματα ιδιαίτερα”.

Για τον ίδιο: “Ήμουν πάντα ένας παίκτης που δούλευε πολύ. Αυτή η κατάσταση ποτέ δε μου είχε συμβεί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που συνεχίζω να κάνω είναι τη σκληρή δουλειά για να είμαι στο 100%”.

Για το αν είχε αντιδράσει μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπως γράφτηκε: “Αυτό μάλλον Ολυμπιακός το είχε γράψει… Αν αυτά είναι λόγια του αντιπάλου δε θα επέμβω, είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν, είχα θυμώσει με μένα και με κανέναν άλλο. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε, έδωσα τις εξηγήσεις που έπρεπε. Αν κάποιοι απ’ τον Ολυμπιακό πρέπει να γράφουν αυτά που θέλουν, δεν είναι δική μας δουλειά, εμείς είμαστε καλύτεροι απ’ αυτούς”!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.