ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς τερματοφύλακα λόγω Διούδη

Οι πράσινοι θα τσεκάρουν το πρόβλημα του Διούδη στην μέση και στη συνέχεια θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν για τερματοφύλακα.

Παναθηναϊκός: Εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς τερματοφύλακα λόγω Διούδη

Οπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Total Football στον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι πράσινοι θα μελετήσουν προσεκτικά το μέγεθος του προβλήματος του Ελληνα τερματοφύλακα, το οποίο υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό και έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Αλλωστε σε αρκετά φετινά ματς ο Διούδης αγωνίστηκε κάνοντας πριν τους αγώνες ένεση προκειμένου να περιοριστούν οι ενοχλήσεις.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σε περίπτωση που αυτές δείξουν ότι είναι δύσκολη η οριστική αποκατάσταση του προβλήματος, τότε το τριφύλλι θα ξεκινήσει προεργασία και θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα τον προσεχή Ιανουάριο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...