ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έβλεπαν το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε καφετέρια – Ντου της αστυνομίας και πρόστιμα

Σε θεωρητικά κλειστή καφετέρια στη Θεσσαλονίκη, θαμώνες μαζεύτηκαν στο πατάρι της το βράδυ της Κυριακής, με την αστυνομία να κάνει... ντου και να μοιράζει πρόστιμα.

Έβλεπαν το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε καφετέρια - Ντου της αστυνομίας και πρόστιμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του «Δικεφάλου» αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας πήγαν στο κατάστημα για να το ελέγξουν. Διαπίστωσαν ότι η είσοδός του ήταν κλειδωμένη. Κάλεσαν τα άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό να ανοίξουν την πόρτα. Λίγη ώρα αργότερα η πόρτα άνοιξε και βγήκαν έξω ο ιδιοκτήτης και οι πέντε θαμώνες.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους θαμώνες για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη καθώς κρίθηκε ότι ο βαθμός διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας ήταν μεγάλος. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο τριάντα ημερών καθώς είχε παραβιάσει και στο παρελθόν τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...