ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αλλαγές του Μπόλονι που προκαλούν απορία

Μόνο λογική δεν είχε η απόφαση του Λάζλο Μπόλονι να μη χρησιμοποιήσει τους Ζαγαρίτη - Αλεξανδρόπουλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι αλλαγές του Μπόλονι που προκαλούν απορία

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ χθες με 2-1 στη Τούμπα. Οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα, με τον προπονητή της ομάδας να έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια τετράδα στην άμυνα, η οποία δεν είχε καμία χημεία μεταξύ της, καθώς αγωνιζόταν μαζί για πρώτη φορά. Ο Ρουμάνος έβαλε τον Βέλεθ ως «6αρι» στη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός.

Απορία προκαλεί λοιπόν το γεγονός ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έριξε στη μάχη τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος για πρώτη φορά θα μπορούσε να αγωνιστεί στην κανονική του θέση στα χαφ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, παρά τα όσα γράφονταν και απόδειξη αυτού είναι η είσοδος του στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Ο Βέλεθ ναι μεν ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να βοηθήσει στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Παράλληλα, το κενό της απουσίας του στην άμυνα ήταν εμφανές, καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε τρεις φορές σε φάση τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.767 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός λογικής ήταν και η απόφαση να μείνει εκτός ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Μαζί με τον Αλεξανδρόπουλο ο Ζαγαρίτης ήταν εκ των διακριθέντων στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, όπου ο Παναθηναϊκός πέτυχε τρεις νίκες. Ο Χουάνκαρ, δεν ήταν τόσο κακός, αλλά έδειξε αδυναμία σε αρκετές φάσεις, πράγμα που ήταν λογικό από τη στιγμή που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Στην περίπτωση Ζαγαρίτη μόνο ο Μπόλονι γνωρίζει τον λόγο που τον άφησε εκτός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι αυτή την περίοδο γίνονται και οι διαπραγματεύσεις για το νέο του συμβόλαιο. Έχει σχέση αυτό με την απόφαση του Μπόλονι; Την απάντηση όμως μπορεί να την δώσει μόνο ο ίδιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.