ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Για τη δεύτερη σερί νίκη στο Τελ Αβίβ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Live: Panathinaikos24.gr, Novasports 1) για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Για τη δεύτερη σερί νίκη στο Τελ Αβίβ

Το «τριφύλλι» την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε από την Ρεάλ στην δεύτερη παράταση με 97-93 και κέρδισε με 92-69 την Άλμπα. Κάπως έτσι έχει βρεθεί στο 5-9.

Στην αποστολή για σήμερα βρίσκονται 13 παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και οι Σέλβιν Μακ και Άαρον Ουάιτ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα (21/12). Αντίθετα, στην Αθήνα έμεινε ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος ακολούθησε μόνο μέρος του προγράμματος στην τελευταία προπόνηση.

Η διοίκηση των «πρασίνων» έβαλε πτήση τσάρτερ και σε αντίθεση με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει αυθημερόν για την έδρα της αντιπάλου του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μακάμπι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στην διοργάνωση κέρδισε με 68-67 μέσα στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα. Έχει ανέβει στο 6-9 με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...