ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νέντοβιτς ήταν διαστημικός, αλλά αυτό δεν έφτανε…

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο Τελ Αβίβ, είδε τον Νέντοβιτς (39 πόντοι, 7 τρίποντα, 6 ασίστ) να πραγματοποιεί απίστευτη εμφάνιση στο δεύτερο, πήγε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή, αλλά τελικά ηττήθηκε από τη Μακάμπι με 89 - 81 για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Νέντοβιτς ήταν διαστημικός, αλλά αυτό δεν έφτανε...

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο Τελ Αβίβ, είδε τον Νέντοβιτς (39 πόντοι, 7 τρίποντα, 6 ασίστ) να πραγματοποιεί απίστευτη εμφάνιση στο δεύτερο, πήγε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή, αλλά τελικά ηττήθηκε από τη Μακάμπι με 89 – 81 για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καθόλου καλά στον ματς με αποτέλεσμα το 2-4 να γίνει γρήγορα 10-4 για τους γηπεδούχους. Ο Σέλβιν Μακ με τρίποντο έδωσε τέλος στο επιθετικό… κόλλημα, αλλά η «ομάδα του λαού» βρήκε εύκολα σκορ και πήρε το «πάνω χέρι» (16-7 στο 9′). Ο Γιώργος Βόβορας ανακάτεψε την τράπουλα, έριξε για πρώτη φορά στη φετινή Euroleague τον Ίαν Βουγιούκα, όμως το σκηνικό δεν άλλαξε, καθώς η Μακάμπι… ρόλαρε και «έκλεισε» το δεκάλεπτο στο +9 (21-12).

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στην άμυνα της 3ης περιόδου καθώς δέχτηκε λιγότερους από 20 πόντους, ενώ βρήκε πιο εύκολα τον δρόμο για το καλάθι της Μακάμπι. Μάλιστα κατάφερε να μειώσει και στους 4 (50-46) στο 25′ αλλά να μην μπορεί να πλησιάσει περισσότερο. Παίζοντας με υπομονή, κατάφερε να μειώσει και πάλι στους τέσσερις πόντους (65-61 και 67-63) στο 33′ και αυτό χάρη στην καλή του άμυνα και στην επιβλητική παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μάλιστα ένα… τετράποντο του φοβερού Νέντοβιτς έφερε τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά στο -3 (73-70) ενώ συνέχισε να «πυροβολεί» για το 75-73 τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, έχοντας κάνει και ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως η Μακάμπι είχε… Ουίλμπεκιν, ο οποίος με τη σειρά του «απαντούσε» στο επιθετικό κρεσέντο του Νέντοβιτς και με 12 σερί πόντους έφερε και πάλι την ομάδα του στο +6 (82-76) ενώ ο Χάντερ με 2/2 βολές (και ύστερα από airball του Μπέντιλ) έφερε εκ νέου την διαφορά στους 8 πόντους (84-76) στο 1:20 πριν από το τέλος. Ουσιαστικά αυτό ήταν και το σημείο-κλειδί του ματς καθώς έκτοτε όσο και αν το ήθελε ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να επιστρέψει για τη διεκδίκηση της νίκης.

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 41-30, 59-52, 89-81

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...