ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η δήλωση του Νέντοβιτς για την επική εμφάνιση του (vid)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τόνισε ότι ο σημερινός αγώνας του αφήνει γλυκόπικρη γεύση.

Η δήλωση του Νέντοβιτς για την επική εμφάνιση του (vid)

Ο Σέρβος γκαρντ τόνισε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Είναι μία γλυκόπικρη γεύση. Χάσαμε, αλλά είχα το ρεκόρ καριέρας μου εδώ. Παίζω πάντα καλά εδώ. Δεν είχαμε προπόνηση πριν, δεν ήξερα το γήπεδο. Είχα όμως τις επιλογές που ήθελα, έβαλα μερικά δύσκολα σουτ. Αυτό ήταν αποτέλεσμα αυτοπεποίθησης και σκληρής δουλειάς, αλλά το συναίσθημα ήταν γλυκόπικρο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το καλάθι γίνεται μεγαλύτερο όσο σκοράρεις. Το παιχνίδι γίνεται πιο αργό. Ελπίζω να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε όμως εδώ. Πρέπει να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια. Αρχίσαμε άσχημα και όταν βρίσκεσαι από νωρίς πίσω στο σκορ, τότε είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Δεν μπορούμε να αφήνουμε έτσι τα παιχνίδια. Η Μακάμπι έχει πολύ καλή ομάδα, είχε απαντήσεις και εμείς μείναμε από ενέργεια. Είναι άσχημο, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτό. Στην Euroleague πρέπει να παίζεις τουλάχιστον 35 λεπτά καλά και συγκεντρωμένα για να κερδίσεις».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ανέφερε: «Ήμασταν καλοί αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε προβλήματα στους αντιπάλους μας. Είναι οι λεπτομέρειες. Θυμάμαι ένα σουτ, ήμασταν πίσω με 7 ή 8 πόντους, έχασα ένα σουτ και αυτοί το έβαλαν. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε εμπειρία, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτά τα κομμάτια και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της Euroleague».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...