ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Βέλγοι αποκάλυψαν επαφές του Παναθηναϊκού με τον Λαμκέλ Ζε!

Βελγικό δημοσίευμα στις οκτώ παρά πέντε ώρα Ελλάδος, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Λαμκέλ Ζε. Ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του τριφυλλιού στο Instagram o Καμερουνέζος.

Οι Βέλγοι αποκάλυψαν επαφές του Παναθηναϊκού με τον Λαμκέλ Ζε!

Οι Βέλγοι στις οκτώ παρά πέντε ώρα Ελλάδος αποκάλυψαν την κρούση του Παναθηναϊκού στον Λαμκέλ Ζε.

Ο Λαμκέλ Ζε είχε συνεργαστεί  στο παρελθόν με τον Λάζλο Μπόλονι και μάλιστα το δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι  «θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό καθώς άνθρωποι του συλλόγου θα φτάσουν στο Βέλγιο για την περίπτωση του».

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ αλλά και ως αριστερός  κεντρικός μέσος για λιγότερα παιχνίδια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, μπορεί να συναντήσει τον Λάζλο Μπόλονι σύντομα!

Έχοντας μείνει στο περιθώριο της Αντβέρπ ο Καμερουνέζος διεθνής μπορεί να φύγει το χειμώνα, για να πάει κάπου που θα βρει χρόνο συμμετοχής σε άλλη ομάδα.

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ίσως συναντήσει τον Λάζλο Μπόλονι αυτό το χειμώνα. Δεν ανανέωσε με την Αντβέρπ το περασμένο καλοκαίρι μετά από τρεις σεζόν στον πάγκο της και ο Ρουμάνος βρήκε γρήγορα δουλειά στη Γάνδη.

Μετά από 25 μέρες υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό στις 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απεσταλμένοι του ελληνικού συλλόγου θα φτάσουν στο Μποσουίλ σύντομα για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε.

Ο Μπόλονι έχει σε εκτίμηση τον 24χρονο εξτρέμ και γνωρίζει πώς να πάρει τα περισσότερα απ’ αυτόν. Ο Καμερουνέζος είναι ένα σημαντικό πιόνι για την Αντβέρπ. Οι ντρίπλες, η ταχύτητα, η τεχνική και τα κοντρόλ του, τον έκαναν ένα απ’ τα σημαντικότερα στοιχεία επί ημερών Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χωρίς αμφιβολία θα ήθελε να έχει τον πρώην παίκτη του και να επανενωθούν στην Ελλάδα».

Ο Λαμκέλ μάλιστα έχει ακολουθήσει τον Παναθηναϊκό στο Instagram.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.