ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο αξέχαστος Νίκος Βλασόπουλος

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή πρι τρία χρόνια ο αθλητής και προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Νίκος Βλασόπουλος και ο Σύλλογος δεν τον ξεχνά.

Ο αξέχαστος Νίκος Βλασόπουλος

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή πρι τρία χρόνια ο αθλητής και προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Νίκος Βλασόπουλος και ο Σύλλογος δεν τον ξεχνά. Γεννήθηκε το 1941 στους Αμπελόκηπους ήταν Πρωταθλητής Πυγμαχίας, Προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδος, είχε τιμηθεί για τη μεγάλη προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό από τον Παναθηναϊκό Α.Ο ,από την Ένωση Φιλάθλων Βαρέων Αθλημάτων από την Ομοσπονδία Πυγμαχίας αλλά και από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.