ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες για το νέο χλοοτάπητα στη Λεωφόρο (vid)

Οι εργασίες συνεχίζονται και ο χλοοτάπητας σε ένα σημαντικό κομμάτι της Λεωφόρου αλλάζει.

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες για το νέο χλοοτάπητα στη Λεωφόρο (vid)

Οι εργασίες συνεχίζονται και ο χλοοτάπητας σε ένα σημαντικό κομμάτι της Λεωφόρου αλλάζει.

Από χθες έχουν τοποθετηθεί τα νέα φώτα για το χορτάρι, τα οποία έγιναν παραγγελία από την Ολλανδία. Το επόμενο βήμα είναι ο χλοοτάπητας στο «Απόστολος Νικολαϊδης», που θα διορθώσει το κακό κομμάτι του αγωνιστικού χώρου.

Δε θα αλλάξει ολόκληρος ο χλοοτάπητας, παρά μόνο ένα σημαντικό μέρος αυτού. Πρόκειται για το σημείο μπροστά από τους πάγκους, σε όλο το μήκος του γηπέδου και σε πλάτος όσο «πιάνει» το σκέπαστρο της κερκίδας από τη συγκεκριμένη πλευρά. Περίπου, δηλαδή, 15 μέτρα. Ο νέος χλοοτάπητας θα καλύψει περίπου το ¼ του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του στη φυσική του έδρα και αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.