ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλει δανεισμό ο Παναθηναϊκός, προτιμά μεταγραφή η Αντβέρπ»

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρεται στο θέμα του Ζε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για προτίμηση δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

«Θέλει δανεισμό ο Παναθηναϊκός, προτιμά μεταγραφή η Αντβέρπ»

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρεται στο θέμα του Ζε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για προτίμηση δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Λαμκέλ Ζε με την μορφή δανεισμού για 6 μήνες και μια οψιόν αγοράς ενώ η Αντβέρπ προτιμά να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be κάνει αναφορά στο θέμα, τονίζοντας την προτίμηση από πλευράς τριφυλλιού.

«Ακόμα και ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε ενδέχεται να αποχωρήσει από την Αντβέρπ. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό, όπου θα συναντηθεί με τον Λάζλο Μπόλονι. Οι Έλληνες θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον παίκτη με οψιόν αγοράς για 6 μήνες, με μία οψιόν αγοράς ύψους τριών με τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Η Αντβέρπ θα προτιμούσε να δώσει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή»

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Θυμίζουμε ότι ο Καμερουνέζος θέλει να αγωνιστεί στους πράσινους και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριριστικές γα το θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.