ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Lockdown: Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό 17:00 – 21:00 τα Χριστούγεννα

Κλείνουν σήμερα το απόγευμα ανήμερα των Χριστουγέννων 5 σταθμοί του μετρό στις γραμμές 1, 2 και 3, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του lockdown μετά τις 10:00 το βράδυ.

Lockdown: Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό 17:00 - 21:00 τα Χριστούγεννα

Κλείνουν σήμερα το απόγευμα ανήμερα των Χριστουγέννων 5 σταθμοί του μετρό στις γραμμές 1, 2 και 3, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του lockdown μετά τις 10:00 το βράδυ.

Αναλυτικά, κλείνουν μεταξύ 17:00 και 21:00 οι σταθμοί του μετρό:

  • Σύνταγμα
  • Πανεπιστήμιο
  • Ακρόπολη
  • Μοναστηράκι
  • Θησείο

Η απόφαση για κλείσιμο σταθμών του μετρό ανήμερα των Χριστουγέννων ελήφθη για την αυστηρή τήρηση των μέτρων στο πλαίσιο του σχεδίου αποτροπής συνωστισμού σε τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Άγγελος Μπίνης, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή τη σύσκεψη συζητήθηκε το κλείσιμο σταθμών και κυρίως αυτού του Συντάγματος, καθώς η πλατεία λόγω του στολισμού της έγινε πόλος έλξης επισκεπτών τις τελευταίες ημέρες.

Ποια μέτρα ισχύουν τις γιορτές

Συνοπτικά τα μέτρα που ισχύουν κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνουν:

  • Απαγόρευση των εξόδων των παιδιών για κάλαντα.
  • Χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια αυστηρά με τη συμμετοχή έως 9 ατόμων από 2 οικογένειες μόνο το μεσημέρι καθώς ισχύει κανονικά η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας. Συνιστάται μάλιστα οι δύο οικογένειες που θα περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα να περάσουν και την Πρωτοχρονιά χωρίς εναλλαγές.
  • Ισχύει κανονικά η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.
  • Για τη μετακίνηση στις οικογενειακές συναθροίσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ο κωδικός που θα πρέπει να αποστέλλεται στο 13033 είναι 6.

Πηγή: ethnos.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.