ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Κόντρα στην εποχή: Η ασύλληπτη ταινιάρα που αξίζει να δεις σήμερα το βράδυ για τα Χριστούγεννα

Αν την έχεις δει, απλά ξαναδές την...

Κόντρα στην εποχή: Η ασύλληπτη ταινιάρα που αξίζει να δεις σήμερα το βράδυ για τα Χριστούγεννα

Αυτή η γοτθική, παραμυθένια πόλη είναι πανέμορφη τα Χριστούγεννα. Πανέμορφη με έναν ιδιαίτερο, σκοτεινό, γοητευτικό τρόπο. Βλέπετε όσο παραμυθένια και αν είναι στην όψη της παραμένει μια μεγαλούπολη. Και οι μεγαλουπόλεις έχουν την τάση να αναδεικνύουν τους κοινωνικούς και τους ταξικούς διαχωρισμούς των κοινωνιών. Τα Χριστούγεννα βέβαια είναι μια άλλη εποχή, μια εποχή αγάπης και ζεστασιάς, οικογενειακής θέρμης και ανθρώπινων ευχών. Οι μοναχικοί άνθρωποι, οι αποκλεισμένοι, οι «άλλοι», οι μη-«κανονικοί» μοιάζουν να εξαφανίζονται από το οπτικό μας πεδίο στις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Όχι όμως σε αυτή την πόλη: εδώ η παρουσία αυτών των τελευταίων υπερτονίζεται ακόμα παραπάνω τα Χριστούγεννα.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.