ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιώργος Παπαγιάννης: Στα καλύτερά του και… ακόμα έχει μέλλον (vids)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης διανύει την καλύτερή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό και αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τα πάντα κερδίζονται με τη δουλειά. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Γιώργος Παπαγιάννης: Στα καλύτερά του και... ακόμα έχει μέλλον (vids)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης διανύει την καλύτερή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό και αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τα πάντα κερδίζονται με τη δουλειά. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Ο Έλληνας σέντερ έχει δεχθεί έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια μετά την επιστροφή του από το NBA στο τριφύλλι. Κάποιες φορές η κριτική είχε βάση και άλλες ήταν υπερβολική. Το βέβαιο ήταν ότι ο Παπαγιάννης έπρεπε να δουλέψει πολύ πιο σκληρά για να βγάλει στο παρκέ αυτά που ξέρει και που μπορεί. Έτσι κι έκανε.

Το καλοκαίρι… έλιωσε στο γυμναστήριο, αυτό τον έκανε να χάσει περιττά κιλά με αποτέλεσμα να γίνει πιο αλτικός και ταχύς και φυσικά να του δώσει περισσότερη άνεση σε κάθε μορφής κίνησή του στη ρακέτα. Αυτά τα παραπάνω, σε συνδυασμό ότι ο big pappa αποκτά εμπειρίες (μην το ξεχνάμε ότι είναι μόλις 23 ετών), τον έχουν κάνει έναν από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη και φυσικά ακόμα υπάρχει πολύ μέλλον για τον ίδιο.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα στατιστικά του Παπαγιάνννη στη φετινή Ευρωλίγκα, παρατηρεί ότι  βελτίωση είναι προφανής.

Σε 15 ματς, ο Παπαγιάννης έχει μ.ο 9,3 πόντους, ενώ σουτάρει με ποσοστό 65,6 % στα δίποντα. Σταδιακά βάζει στο ρεπορτόριό του το τρίποντο, θέλοντας να βελτιώσει μέσω της δουλειάς του σουτ του. Εχει κάνει 7 προσπάθειες και έχει πετύχει στη μία, συνεπώς έχει ένα ποσοστό 14,3%.  Έχει 14/17 βολές με ποσοστό, δηλαδή, 82,4%.

Μαζεύει 6,6 ριμπάουντ ανά αγώνα, μοιράζει 1,1 ασίστ και έχει 1,9 τάπες ανά παιχνίδι, έχοντας βελτιωθεί πάρα πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Είναι βέβαιο ότι αν ο Παπαγιάννης συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, βελτιώσει τομείς στο παιχνίδι του (παιχνίδι με πλάτη κλπ) τότε τα καλύτερα θα έρθουν και δε θα αργήσει η ώρα που ο νεαρός σέντερ θα αποτελέσει τον κορυφαίο ψηλό στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.