ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Παναθηναϊκός, Γιάννης Βέλλας

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το 1999 ο γνωστός Παναθηναϊκός συνθέτης Γιάννης Βέλλας και ο Σύλλογος δεν τον ξεχνά.

Ο Παναθηναϊκός, Γιάννης Βέλλας

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το 1999 ο γνωστός Παναθηναϊκός συνθέτης Γιάννης Βέλλας και ο Σύλλογος δεν τον ξεχνά.

Γεννήθηκε το 1909 στην Αθήνα και ασχολούταν ενεργά με τη μουσική από τη δεκαετία του ΄30 . Έγραψε πολλές μουσικές για κινηματογραφικές ταινίες ενώ σημαντική στιγμή στην σταδιοδρομία του ήταν η σύνθεση του πρώτου ύμνου του Παναθηναϊκού την δεκαετία του 1940.

Είχε τίτλο Προχωρείτε προς τη νίκη και οι στίχοι ήταν του Κώστα Κοφινιώτη. Οι δυο τους ήταν φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού και έγραψαν ένα ακόμη τραγούδι για την ομάδα με τίτλο Λεβέντες του Παναθηναϊκού στις αρχές της δεκαετίας του 1960

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.