ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρασινίζει ο Ζε, προχωράει και για χαφ

Ο Λαμκέλ Ζε είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα, τη στιγμή που ο Πιέρ Ντρεοσί φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού χαφ.

Πρασινίζει ο Ζε, προχωράει και για χαφ

Ο Λαμκέλ Ζε είναι μια ανάσα από το να ντυθεί στα πράσινα, τη στιγμή που ο Πιέρ Ντρεοσί φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού χαφ.

Ολα δείχνουν ότι ο Καμερουνέζος εξτρέμ θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού. Οπως σας έχουμε αναφέρει τη Δευτέρα επίκειται ραντεβού ανάμεσα στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για τον δανεισμό του παίκτη στο τριφύλλι.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά με βάση και την έντονη επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα πράσινα, πολύ δύσκολα θα έχουμε διαφορετική κατάληξη. Ο Ζε πρασινίζει και εντός της εβδομάδας που έρχεται το θέμα αναμένεται να έχει τελειώσει θετικά.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι φουλάρουν και για την απόκτηση κεντρικού χαφ. Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση, κυρίως από την αγορά της Γαλλίας, και γίνονται συζητήσεις. Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ενήμερος και ο Παναθηναϊκός φουλάρει για δυο μεταγραφικές κινήσεις πολύ γρήγορα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ