ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπόλονι ποντάρει σε Βιγιαφάνιες, αλλά θέλει πειθαρχία

Ολο το παρασκήνιο για τις σχέσεις Μπόλονι - Βιγιαφάνιες. Οι σκέψεις του Ρουμάνου προπονητή και η συνέχεια.

Ο Μπόλονι ποντάρει σε Βιγιαφάνιες, αλλά θέλει πειθαρχία

Ολο το παρασκήνιο για τις σχέσεις ΜπόλονιΒιγιαφάνιες. Οι σκέψεις του Ρουμάνου προπονητή και η συνέχεια.

Οταν το καλοκαίρι ο Λούκας Βιγιαφάνιες επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, άπαντες γνώριζαν ότι αν ο Αργεντινός είναι καλά, θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Η ποιότητά του, άλλωστε, είναι δεδομένη και φάνηκε μόλις επέστρεψε και μπήκε για τα καλά όχι μόνο στο ροτέισον, αλλά στην ενδεκάδα του τριφυλλιού. Με τον Αργεντινό στο βασικό σχήμα, οι πράσινοι ανέβασαν κατά πολύ την ποιότητά τους στη μεσοεπιθετική λειτουργία τους, γεγονός που έκανε την ομάδα πιο ελκυστική, αλλά κυρίως πιο αποτελεσματική. Με εξαίρεση το ματς στην Τούμπα, στο οποίο ο Βιγιαφάνιες είχε μέτρια απόδοση, στα υπόλοιπα έκανε τη διαφορά.

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, έχουν προκαλέσει διάφορες συζητήσεις. Ακόμη και για το μέλλον του παίκτη στο τριφύλλι. Το panathinaikos24.gr έψαξε το θέμα  και σας παρουσιάζει τα δεδομένα ως έχουν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1.  Ο Λάζλο Μπόλονι ποντάρει πολλά στον Βιγιαφάνιες και την αξία του. Γνωρίζει την ποιότητά του και την ικανότητά του να δημιουργεί και να δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Άλλωστε, ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού του έχει δώσει φανέλα βασικού αμέσως μετά την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

2.Αυτό που δεν αρέσει στον Μπόλονι είναι οι αντιδράσεις και η νοοτροπία ορισμένων, μεταξύ των οποίων και ο Βιγιαφάνιες. Και αυτό είναι κάτι που προσπαθεί να το αλλάξει, έχοντας και ορισμένες ακραίες αντιδράσεις με φωνές ή και με δημόσιες τοποθετήσεις, όπως συνέβη μετά το παιχνίδι στην Τούμπα.

3.Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Βιγιαφάνιες στα επόμενα παιχνίδια. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Μπόλονι τον υπολογίζει, αλλά θέλει πειθαρχία και διαφορετική νοοτροπία.

4. Τόσο ο Βίγια, όσο και ο Μακέντα έχουν κληθεί σε απολογία, όπως είναι γνωστό. Με την επιστροφή από την άδεια, ο Ρουμάνος προπονητής θα μιλήσει μαζί τους. Βέβαια, μιλάμε για δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Σε ό, τι έχει να κάνει  με τον Βιγιαφάνιες, ο 67χρονος θα του τονίσει ότι ποντάρει πολλά σε αυτόν, αλλά θέλει διαφορετική συμπεριφορά σε αγώνες και προπονήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.