ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

«Καθάρισε» τον Ηρακλή με Παπαγιάννη – Νέντοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός πάτησε «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 106-74 του Ηρακλή για την 9η αγωνιστική της Basket League. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Παπαγιάννη (20 π., 11 ρ.) - Νέντοβιτς (17, 4/5 τρ.).

«Καθάρισε» τον Ηρακλή με Παπαγιάννη - Νέντοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε εύκολα του Ηρακλή με 106-74. Οι πράσινοι στο ημίχρονο προηγούνταν με 52-49, με τον Ηρακλή να πραγματοποιεί ένα τρομερό δεύτερο δεκάλεπτο. Τρομερή εμφάνιση του Παπαγιάννη, που έκανε double – double (20π., 11ρ) αλλά και του Νέντοβιτς (17π., 4/5 τρ.).

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκίνησε το παιχνίδι με καλές επιλογές και υψηλά ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση, σκόραρε με μεγάλη άνεση απέναντι στην άμυνα του Ηρακλή, την ίδια ώρα όμως ήταν ευάλωτος στο πίσω μέρος του παρκέ. Το +9 (31-22) της πρώτης περιόδου δεν άφηνε απολύτως ικανοποιημένο τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος έκανε διαρκώς παρατηρήσεις στους παίκτες του για την αμυντική ασυνέπεια, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έναρξη της δεύτερης περιόδου συνοδεύτηκε με την πρώτη διψήφια διαφορά υπέρ των «πράσινων» (39-27, 12′), όμως ο Ηρακλής βρήκε λύσεις και με καλές επιλογές μείωσε στους πέντε (46-41, 17′). Οι γηπεδούχοι «βραχυκύκλωσαν» και στις δύο πλευρές του παρκέ, κάτι που βοήθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και της επέτρεψε να περάσει μπροστά με 49-48 (19′). Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε πάντως με «πράσινο» προβάδισμα (52-49).

Όλα άλλαξαν στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να πατάει το γκάζι και να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του. Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να βάζει δύο σερί τρίποντα και τους συμπαίκτες του να ακολουθούν, η διαφορά πήγε πολύ γρήγορα σε διψήφια επίπεδα, για να φτάσει στο +19 (83-64) του 30ου λεπτού.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον Παναθηναϊκό, που απλά έπρεπε να διαχειριστεί την διαφορά που «έχτισε» στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και τελικά έφτασαν χωρίς κόπο στο τελικό 106-74.

Δεκάλεπτα: 31-22, 52-49, 83-64, 106-74

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...