ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ – Αυτά είναι τα σχέδιά μας»

Ο Λάζλο Μπόλονι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμανικό Μέσο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ αναφέρθηκε και σε όλα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό.

Μπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ - Αυτά είναι τα σχέδιά μας»

Ο Λάζλο Μπόλονι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμανικό Μέσο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ αναφέρθηκε και σε όλα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Για την ηλικία του: «Nομίζω δεν έχετε πληροφορηθεί τα νέα. Μόλις έκλεισα τα… 30! Αγγίζεις ένα θέμα, αυτό της ηλικίας, που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια. Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά! Μέρα με την μέρα αφιερώνω μιάμισι ή δύο ώρες στον εαυτό μου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για την πίεση: «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί, πως κάνω κάτι. Αυτή η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».

Για τη συνομιλία που είχε με τον Νεντελτσεάρου της ΑΕΚ: «Πρέπει να κάνουμε προσπάθεια να γνωρίσουμε τη νέα γενιά της Ρουμανίας καλύτερα. Για παράδειγμα, ο Νεντελτσεάρου της ΑΕΚ με χαιρέτησε. Μιλήσαμε για λίγα λεπτά μετά από το παιχνίδι, του είπα τι πίστευα γι’ αυτόν, ειδικά αφού είχα αναλύσει τρία ματς της ομάδας του».

Για το όνειρο του να προπονήσει αγγλική ομάδα: «Ήθελα να δουλέψω στην Αγγλία. Ήταν το όνειρό μου. Ήμουν πολύ κοντά, ακόμη και τώρα το 2020 και πριν από καιρό ήμουν σε διαπραγματεύσεις με την Φούλαμ. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή τους. Στη Γερμανία είχα επαφή με την Νυρεμβέργη, αλλά δεν ήξερα τη γλώσσα. Θα μου άρεσε να δουλέψω στην Ιταλία ξανά».

Για το θάνατο του Μαραντόνα: «Όλοι ξαφνιαστήκαμε από τον θάνατο του Μαραντόνα. Ο Κρόιφ έφυγε, ο Μαραντόνα έφυγε, αυτό είναι λυπηρό. Όπως είπα, τα αστέρα δεν εξαφανίζονται τρέχουν προς τον ουρανό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.