ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουν οι πράσινοι στις προπονήσεις

Μετά από εννιά μέρες επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Επιστρέφουν οι πράσινοι στις προπονήσεις

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά από ακριβώς εννιά μέρες. Οι πράσινοι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πήραν άδεια και επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Οι πράσινοι έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο πρόγραμμα και μάλιστα πρέπει να αρχίσουν την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα στην Λεωφόρο.

Θυμίζουμε ότι στο ματς αυτός ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς αυτό δεδομένα τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου 15 μέρες ακόμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με το θέμα της συμπεριφοράς των Μακέντα – Βιγιαφάνιες. Οι δύο πράσινοι αναμένεται να απολογηθούν αυτές τις ημέρες για όσα έκαναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.