ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με ψηλά το κεφάλι στο Μοντεβίδεο

Συγκλονιστικός ήταν «του Πούσκας ο Παναθηναϊκός» στη ρεβάνς του διηπειρωτικού κυπέλλου στο Μοντεβιδέο με αντίπαλο τη Νασιονάλ , μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη σαν σήμερα το 1971.

Με ψηλά το κεφάλι στο Μοντεβίδεο

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ομάδας από την Ουρουγουάη πλησίασαν τους «τριφυλλοφόρους» πριν την έναρξη του παιχνιδιού και ουσιαστικά τους …πρότειναν να γίνουν πρωταθλητές κόσμου με το ποσό των 300.000 δολαρίων. Όπως είναι φυσικό οι «πράσινοι» τους ακύρωσαν και τους είπαν ξεκάθαρα ότι θα λύσουν τις διαφορές τους μέσα στο γήπεδο.

Μέσα στο χορτάρι οι παίκτες της Νασιονάλ κλοτσούσαν στο…ψαχνό και η διαιτησία του Σκοτσέζου Μακένζι ήταν κάτι παραπάνω από εχθρική για το «τριφύλλι». Με αυτά τα δεδομένα η ήττα με 1-2 ήρθε μάλλον φυσιολογικά ενώ «ο πιο δυναμικός σύλλογος» διαμαρτύρεται ακόμα για το δεύτερο τέρμα που σημείωσε η Νασιονάλ, καθώς η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Και τα δύο γκολ της ομάδας από τη λατινική Αμερική σημείωσε ο Αρτίμε (34΄ και 74΄) ενώ το τέρμα του «τριφυλλιού» πέτυχε ο Τότης Φυλακούρης στο (89΄).

ΝΑΣΙΟΝΑΛ: Μάνγκα, Μπρούνελ, Μάσνικ, Ουμπίνια, Καστίγιο, Μπλάνκο, Κουμπίγια, Εσπάραγκο, Μανέιρο, Αρτίμε, Μαμέλι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οικονομόπουλος, Μητρόπουλος, Αθανασόπουλος, Ελευθεράκης, Καψής, Σούρπης, Δημητρίου, Καμάρας, Αντωνιάδης, Δομάζος, Κουβάς.

Στις εξέδρες κόπηκαν 73.870 εισιτήρια ενώ ανάμεσα τους ήταν και περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ημέρα η Αθλητική Ηχώ πούλησε 120.000 φύλλα εκείνη την ημέρα, ρεκόρ όλων των εποχών για αθλητική εφημερίδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.