ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ζητάει έναρξη πρωταθλήματος στις 10 Γενάρη η ΕΣΑΠ

H ΕΣΑΠ με επιστολή της ζητάει την επανέναρξη της Volley League των Ανδρών στις 10 του Ιανουαρίου.

Ζητάει έναρξη πρωταθλήματος στις 10 Γενάρη η ΕΣΑΠ

Η επιστολή κοινοποιείται επίσης στον Υπουργό Υγείας και Πρόνοιας Βασίλη Κικίλια, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Hδη διανύουμε την 14η ημέρα προπονήσεων και έχουμε ΜΗΔΕΝ κρούσματα. Το υγειονομικό πρωτόκολλο μας είναι το πιο αυστηρό από κάθε άλλο πρωτάθλημα σάλας. Το άθλημα μας είναι το πλέον ακίνδυνο λόγω της μη επαφής των αθλητών. Είμαστε μόνον 8 ομάδες άρα ομιλούμε για μία αθλητική κοινότητα 120 αθλητών και περίπου άλλων 80 ατόμων που συμπεριλαμβάνουν τα αγωνιστικά team των ομάδων μας, άρα ομιλούμε για maximum 200 άτομα. Ήδη έχουμε πάρει τα μέτρα μας ώστε η μετακίνηση να είναι ασφαλέστατη και έχουμε επιλέξει εξειδικευμένα ξενοδοχεία που έχουν εμπειρία στον αθλητικό τουρισμό και τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είμαστε το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ στον κόσμο που δεν διεξάγονται επίσημοι αγώνες. Η άδεια για την έναρξη των προπονήσεων δεν δημιουργεί καμία διαφορά σε σχέση με τους επίσημους αγώνες εφόσον όλοι μας κάνουμε τεστ εβδομαδιαίο.

Θεωρούμε λοιπόν ότι δεν υπάρχει πλέον καμία αιτία να μην αρχίσουμε άμεσα τους αγώνες μετά από προπονήσεις 3,5 εβδομάδων περίπου και χωρίς ούτε ένα κρούσμα μέχρι στιγμής. Το Πρωτάθλημα μας υποχρεωτικά θα πρέπει να λήξει το αργότερο έως 15-4-20 λόγω απόφασης της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIVB),οπότε πρέπει να αρχίσουμε στις 10-1-21 και παίζοντας δύο φορές την εβδομάδα οριακά να το ολοκληρώσουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλα χρονικά περιθώρια. Ακόμα και η καθυστέρηση έναρξης ολίγων ημερών μπορεί να καταστήσει ανέφικτη την πραγματοποίηση του Πρωταθλήματος μας δεδομένο, καταστροφικό για όλους μας».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.