ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Μια ευχή για το 2021!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για την ευχή του για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του νέου έτους που έρχεται.

Μια ευχή για το 2021!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για την ευχή του για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του νέου έτους που έρχεται.

Το 2020 μας πήρε και μας σήκωσε, που λέμε. Ό, τι κακό ήταν να συμβεί, συνέβη με αποκορύφωμα την πανδημία και τον θάνατο τόσων συνανθρώπων μας σε όλο τον κόσμο. Το 2020 ήταν μία χρονιά που μέσα από κακουχίες εκτιμήσαμε ότι τα απλά πράγματα στην ζωή είναι τα πιο σημαντικά και όταν τα χάνεις τότε καταλαβαίνεις τι είχες και τι έχασες. Οπότε η ευχή μου για όλο τον κόσμο το 2021 είναι να έχει υγεία και να τελειώσει αυτή η πανδημία, που έμοιαζε με έναν… πόλεμο με τόσους νεκρούς.

Πάμε στον Παναθηναϊκό…

Μία ευχή κάνω για το 2021. Να απαλλαγεί από την νυν διοίκηση Αλαφούζου και να αναλάβει την ομάδα ένας άνθρωπος, που θα έχει λεφτά και μεράκι να κάνει τον Παναθηναϊκό και πάλι πρωταγωνιστή. Θα πει κάποιος «πιστεύεις σε θαύματα;». Όλα γίνονται στην ζωή, γιατί να μην πιστέψω και σε αυτό. Απίθανο μου φαίνεται αυτή την στιγμή με τον Αλαφούζο να μην έχει διάθεση να πουλήσει, παρά μόνο να βάλει συμπαίκτες στην ΠΑΕ, αλλά η μοναδική ευχή, για να μπορέσει να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του είναι αυτή.

Ούτε με γήπεδο σώνεται ο Παναθηναϊκός (ειδικά με τους όρους που πάει να γίνει), ούτε με τίποτα άλλο, παρά μόνο αν την ομάδα την αναλάβει ένας άνθρωπος, που θα έχει την όρεξη και την γνώση να τον κάνει και πάλι πρώτο. Αυτή είναι η ευχή μου για το 2021. Άλλη σωτηρία δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έχει βάλει 85-90 εκ. ευρώ, που είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, αλλά από την άλλη έχει αποτύχει σε όλα και κάθε χρόνος, που περνάει δεν αλλάζει τίποτα.

Τα ίδια λάθη γίνονται και η ομάδα αντί να πηγαίνει καλύτερα πάει χειρότερα…

Φέτος το μπάτζετ είναι διπλάσιο από πέρυσι, έχει φθάσει στα 7 εκ. ευρώ από τα 3,5 εκ, ευρώ και η ομάδα κινδυνεύει να μην βγει ούτε Ευρώπη, κάτι, που έγινε πέρυσι με μεγάλη άνεση, αλλά δεν έπαιξε λόγω της τιμωρίας. Οπότε σωτηρία με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει. Τα χρόνια περνάνε, αλλά ο ίδιος δείχνει, ότι δεν μαθαίνει, διαλύει, ότι καλό πάει να χτιστεί (δύο φορές, μία το καλοκαίρι του 2017 και μία το καλοκαίρι του 2020) και η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο. Μπορεί τώρα να έχει διάθεση να βάλει χρήματα, αλλά πάλι μία τρύπα στο νερό θα κάνει, αφού εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους και όποιος προπονητής και τεχνικός διευθυντής έρχεται διώχνει τους παίκτες, που βρήκε και φέρνει τους δικούς του. Και έτσι η ζωή συνεχίζεται και ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ τέταρτης και πέμπτης θέσης και βλέπει τις πλάτες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και τώρα και του Αρη.

Μέσα σε ένα χρόνο έχουν αλλάξει τρεις τεχνικοί διευθυντές και τρεις προπονητές, δεκάδες παίκτες και ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει άλλο. Οπότε η μοναδική ευχή που κάνω για τον Παναθηναϊκό, για το 2021 είναι να απαλλαγεί από τον Αλαφούζο και να αναλάβει την ομάδα ένας άνθρωπος που ξέρει το μέγεθος του συλλόγου και θα τον οδηγήσει σε επιτυχίες και επιστροφή στην Ευρώπη. Αλλιώς του χρόνου τέτοια εποχή πάλι τα ίδια θα λέμε. Θα έχουν αλλάξει τα πρόσωπα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

*Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία και να προσέχετε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.