ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αναπτύσσεται και στο παρά-μπάντμιντον ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συνεχίζει την εξάπλωση του στον αθλητισμό ΑμεΑ και εισέρχεται δυναμικά στο πάρα-μπάντμιντον.

Αναπτύσσεται και στο παρά-μπάντμιντον ο Παναθηναϊκός!

Όπως είχε ανακοινωθεί ο Παναγιώτης Χριστόφορος εκτός από αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν την πανδημία και στο παρά-μπάντμιντον στο Ηράκλειο Κρήτης όπου διαμένει μόνιμα.

Χρέη προπονητή εκτελεί ο αδερφός του Κώστας Χριστόφορος (αμφότεροι είναι γιοι του παλαίμαχου πρωταθλητή πάλης του Συλλόγου Δημήτρη) και προετοιμάζεται για να αγωνιστεί στο ατομικό, όποτε επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες για διεξαγωγή πανελληνίου πρωταθλήματος.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Παναθηναϊκός θα έχει συμμετοχή και στο ομαδικό αφού έχει συμφωνήσει ήδη με έναν ακόμα αθλητή που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.