ΚΛΕΙΣΙΜΟ
PODCAST PANATHINAIKOS24.GR

Panathinaikos24 podcast – Η γκρίνια φέρνει γκίνια: «Η… μαθητική άδεια των παικτών και το… νόμπελ του Αλαφούζου»

Στο τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής «Η γκρίνια φέρνει γκίνια» του podcast του Panathinaikos24.gr, ο Τάκης Τσιρτσώνης αναλύει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και αναφέρεται στην... μαθητική άδεια που πήραν οι «πράσινοι».

Panathinaikos24 podcast – Η γκρίνια φέρνει γκίνια: «Η... μαθητική άδεια των παικτών και το... νόμπελ του Αλαφούζου»

Στο τέταρτο επεισόδιο της εκπομπής «Η γκρίνια φέρνει γκίνια» του podcast του Panathinaikos24.gr, ο Τάκης Τσιρτσώνης αναλύει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και αναφέρεται στην… μαθητική άδεια που πήραν οι «πράσινοι».

Ο Τάκης Τσιρτσώνης στο Podcast του στο Panathinaikos24.gr αναφέρεται στην δεκαήμερη αγωνιστική απραξία, η οποία κατ΄ αυτόν έχει κάνει κακό στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αναφέρεται στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έφυγαν από την ομάδα και… έκαναν καριέρα τα τελευταία χρόνια και… καταλήγει ότι ο μόνος που το κατάφερε αυτό ήταν ο Βλαχοδήμος.

Τέλος, στέλνει τη δική του ευχή για τη νέα χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ