ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαμκέλ Ζε: «Έκανα την επιλογή μου, θέλω Παναθηναϊκό!»

Ο Λαμκέλ Ζε εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Λαμκέλ Ζε: «Έκανα την επιλογή μου, θέλω Παναθηναϊκό!»

Ο Λαμκέλ Ζε παραχώρησε δηλώσεις σε βελγικό Μέσο και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο  voetbalkrant.com:

«Έχω κάνει την επιλογή μου, θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Θα συναντήσω ξανά τον Μπόλονι εκεί, είναι ο πνευματικός πατέρας μου. Με ξέρει πολύ καλά και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Με πιστεύει και με κάνει καλύτερο»

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Αντβέρπ δεν παίζει ρόλο: «Έφυγε ο Λέκο; Δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση μου. Η ιστορία μου στην Αντβέρπ έχει τελειώσει. Θέλω να φύγω το καλοκαίρι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.