ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό

'Ακαρπες οι μέχρι τώρα συζητήσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη για το γηπεδικό στον Βοτανικό!

Παναθηναϊκός: Διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό

‘Ακαρπες οι μέχρι τώρα συζητήσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη για το γηπεδικό στον Βοτανικό!

Οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις, προκειμένου να καταλήξουν για τις διμερείς συμβάσεις. ΠΑΕ και Α.Ο συνομιλούν αυτό το διάστημα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τώρα υπάρχει διαφορά στα “θέλω” του Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό και σε αυτά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Δήμος Αθηναίων περιμένει, ενώ μην ξεχνάμε ότι στα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται η κρίσιμη Γ.Σ. για το θέμα.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος κρίνουν μεγάλο το συνολικό ποσό (ενοίκιο, ποσοστά εισιτηρίων, συντήρηση κλπ), τη στιγμή, μάλιστα, που θα πληρώσουν και χρήματα στο Δημόσιο, αλλά και για τις εμπορικές χρήσεις.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και μετά το νέο έτος, αλλά η αλήθεια είναι ότι επικρατεί ένα προβληματισμός για το μέχρι τώρα αδιέξοδο σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για τον Σύλλογο και από τη στιγμή που και οι δυο πλευρές μέχρι τώρα πήγαν συντεταγμένα, αλλά και με κοινό σκοπό για τη δημιουργία του γηπέδου και των εγκαταστάσεων στον χώρο του Βοτανικού.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν τις επόμενες μέρες με την ελπίδα όλων να είναι να βρεθεί η “χρυσή τομή” που θα είναι προς το συμφέρον του Παναθηναϊκού συνολικά, ώστε να μην έχουμε για μια ακόμη φορά πισωγυρίσματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.