ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Σωκράτης Διούδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την Εθνική Ελλάδος.

Διούδης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Είναι κάτι που θέλουμε πάρα πολύ μέσα στην ομάδα. Σχεδόν όλοι δεν έχουν ζήσει μεγάλες διοργανώσεις και είναι κάτι που λείπει από τον κόσμο μας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αρκετά χρόνια να φέρουμε επιτυχία με την Εθνική και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε τώρα. Σίγουρα έχουμε αρκετά δύσκολο έργο, αλλά με την εικόνα που δείχνουμε όμως και την απαραίτητη βελτίωση στα μεγάλα παιχνίδια πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...