ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για Ξενόπουλο – Χριστογεώργο

Ο Παναθηναϊκός μια μέρα πριν αλλάξει ο χρόνος κατέθεσε επίσημη πρόταση και στους δύο.

Τα δεδομένα για Ξενόπουλο - Χριστογεώργο

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε γραπτώς πρόταση στον Βασίλη Ζαγαρίτη, με τα δεδομένα ωστόσο να μην είναι και τόσο υπέρ της παραμονής του.

Την ίδια στιγμή ο Πιερ Ντρεοσί κατέθεσε πρόταση και στους Βασίλη Ξενόπουλο και Νίκο Χριστογεώργο.

Πήραν προτάσεις στα χέρια τους για τριετές συμβόλαιο και στον 22χρονο Ξενόπουλο προτάθηκαν αποδοχές με σταδιακή κλιμάκωση. Τον πρώτο χρόνο 40.000, τον δεύτερο 50.000 και τον τρίτο 60.000 ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ίδια χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός και στον 20χρονο Χριστογεώργο. Ο οποίος αρχικά φέρεται να τείνει προς το «ναι». Όσον αφορά τον Καμπετσή, επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πρόταση με καλύτερα χρήματα απ’ αυτά που παίρνει. Είναι άγνωστο τι θα πράξει, όμως, ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από την Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.