ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Κλέλια και Αννη Πανταζή: Τα αστέρια του Dancing απογειώνουν τη γυμναστική και την Ελλάδα (vid)

Οι δύο Ολυμπιονίκες μιλούν στο Sports3 για την καριέρα τους, τη ζωή τους και τους νέους τους ρόλους

Κλέλια και Αννη Πανταζή: Τα αστέρια του Dancing απογειώνουν τη γυμναστική και την Ελλάδα (vid)

Τα κορμάκια στις προθήκες. Στις βιτρίνες και τα τρόπαια, εδώ κι εκεί, τιμητικά αναμνηστικά…και παντού φωτογραφίες!

Δεν είναι συνηθισμένα σπίτια, δεν είναι τα σπίτια δυο κοριτσιών που έκαναν το νοικοκυριό τους, παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδιά, όχι! Είναι τα σπίτια της Κλέλιας Πανταζή και την ‘Αννης Πανταζή, των ολυμπιονικών, των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλητριών, των κοριτσιών που ανέβηκαν στα βάθρα της ρυθμικής και φόρεσαν μετάλλια και χόρτασαν κατακτήσεις και δόξασαν τη χώρα. Και μετά, τράβηξαν στη ζωή, αφήνοντας μοιραία πίσω τους τον πρωταθλητισμό, αλλά, εκεί, σταθερά, να υπηρετούν τον αθλητισμό.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.