ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουζούκης για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει»

Ο Γιάννης Μπουζούκης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Μπουζούκης για το μέλλον του: «Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει»

Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA και έκανε ένα απολογισμό της περσινής χρονιάς ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη χρονιά που πέρασε: «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά. Πάνω απ΄ όλα είναι η ανθρωπότητα και όχι ο αθλητισμός. Βλέπουμε πόσο δύσκολα περνάει ο κόσμος. Δεν θέλω να μου μείνει τίποτα από αυτή τη χρονιά. Θέλω να είναι όλος ο κόσμος καλά»

Για το αν θα κάνει το εμβόλιο: «Αυτό είναι προσωπικό, δεν τα δίνουμε προς τα έξω.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι μένει στον Παναθηναϊκό από το 2020: «Από κάθε χρόνια έχεις να κερδίσεις κάτι. Έτσι και αυτή τη χρονιά κερδίσαμε εμπειρίες. Βιώσαμε κάποιες καταστάσεις που δεν τις είχαμε ξαναζήσει. Αυτά είναι μαθήματα για μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Για το πως νιώθει που από εκεί που ήταν βασικός πλέον διεκδικεί μια θέση: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Από τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζουν όλα. Έτσι όπως βρέθηκα να παίξω και στην πρώτη ομάδα και να είμαι βασικός. Έτσι ήρθε και η στιγμή που να πρέπει να κυνηγήσω κάτι περισσότερο. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και γι΄ αυτό είμαι εδώ για να παλέψω και να διεκδικήσω ότι περισσότερο μπορώ»

Για το αν πληγώνεται ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός: «Δεν μπορώ να πω ότι πληγώνεται ο εγωισμός μου, αλλά όλοι είμαστε ποδοσφαιριστές και θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο για να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Είναι επιλογές του προπονητή και είναι σεβαστές».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος με έχει στηρίξει στη δύσκολη στιγμή που περνάω. Όπως είπα όλα πλέον είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Έχω μάθει να διαχειρίζομαι τα πράγματα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Οπότε θα συνεχίσω να παλεύω».

Για τα δημοσιεύματα που λένε ότι κοιτάει και άλλες επιλογές: « Δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι. Εγώ κοιτάω το τώρα. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Μπορεί η ομάδα να μου πει κάτι. Δεν ξέρω. Ζω το τώρα».

Για το ματς με τον Αστέρα; «Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Έχουμε κάποιες απουσίες, αλλά πιστεύω ότι θα αποδώσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που τόσο χρειαζόμαστε».

Για τις απουσίες: «Πλέον είναι στην ομάδα μας όλοι ισάξιοι. Σίγουρα όταν λείπουν κάποιες προσωπικότητες δεν βοηθάει»

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει έναν δεύτερο γύρο καλύτερο: «Σίγουρα μπορούμε. Φάνηκε από την πορεία των αγώνων ότι βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε λίγο τύχη παραπάνω για να κάνουμε μία σειρά αγώνων με νίκες και να αποκτήσουμε ψυχολογία και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά»

Για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο: «Η Λεωφόρος είναι ένα πολύ ιστορικό γήπεδο, το οποίο σε εμπνέει να παίξεις. Σου δίνει μία ώθηση και μία ψυχολογία ακόμα και όταν δεν υπάρχει κόσμος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...