Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Betarades αναφέρθηκε στον Λούκα Βύντρα μιλώντας για τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό το ματς το είχα δει στην Τρίπολη και είδα το τελευταίο 20λεπτο. Δεν το είδα το ματς. Δεν έχω άποψη. Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το πρωτάθλημα έχοντας διαφορά 2 ή 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ήταν ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών.

Δηλαδή δεν θα πρέπει να καταλογίζουμε μια αποτυχία μας από ένα γεγονός σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι αυτό που λέμε ότι όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να λαϊκίζεις. Ένα πρωτάθλημα δε χάνεται από ένα παιχνίδι».

Για τον Βύντρα:  «Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα και σίγουρα ο αγαπημένος μου»

«Είναι καλό να έχουμε άποψη. Αν δεν σου αρέσω εγώ ή ο Βύντρα να το πεις, Δημοκρατία έχουμε, αλλά το να την εκφράζουμε με έναν τρόπο υποτιμητικό, σε έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει που εσύ ο ίδιος θα ζήλευες που δεν τα έχεις καταφέρει. Όλοι οι προπονητές είναι βλάκες που επέλεγαν τον Βύντρα; Αν είναι να τους διώξουμε να φέρουμε εσάς».

«Τι να πεις για τον Λουκά; Με όσους προπονητές και αν βρέθηκε έπαιζε βασικός. Έχει παίξει Εθνική ομάδα, έχει πάει Euro, έχει πάει Μουντιάλ. Έχει αποδείξει τι αξίζει».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS