ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλπιγγίδης: «Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ο Βύντρα» (vid)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης παραχώρησε συνέντευξη στους Betarades και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Λουκά Βύντρα.

Σαλπιγγίδης: «Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ο Βύντρα» (vid)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Betarades αναφέρθηκε στον Λούκα Βύντρα μιλώντας για τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό το ματς το είχα δει στην Τρίπολη και είδα το τελευταίο 20λεπτο. Δεν το είδα το ματς. Δεν έχω άποψη. Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το πρωτάθλημα έχοντας διαφορά 2 ή 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ήταν ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δηλαδή δεν θα πρέπει να καταλογίζουμε μια αποτυχία μας από ένα γεγονός σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι αυτό που λέμε ότι όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να λαϊκίζεις. Ένα πρωτάθλημα δε χάνεται από ένα παιχνίδι».

Για τον Βύντρα:  «Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα και σίγουρα ο αγαπημένος μου»

«Είναι καλό να έχουμε άποψη. Αν δεν σου αρέσω εγώ ή ο Βύντρα να το πεις, Δημοκρατία έχουμε, αλλά το να την εκφράζουμε με έναν τρόπο υποτιμητικό, σε έναν άνθρωπο που έχει καταφέρει που εσύ ο ίδιος θα ζήλευες που δεν τα έχεις καταφέρει. Όλοι οι προπονητές είναι βλάκες που επέλεγαν τον Βύντρα; Αν είναι να τους διώξουμε να φέρουμε εσάς».

«Τι να πεις για τον Λουκά; Με όσους προπονητές και αν βρέθηκε έπαιζε βασικός. Έχει παίξει Εθνική ομάδα, έχει πάει Euro, έχει πάει Μουντιάλ. Έχει αποδείξει τι αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.