ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόβλημα και στα δεξιά με την απουσία Σάντσες

Ο πονοκέφαλος του Λάζλο Μπόλονι για το δεξί άκρο της άμυνας είναι μεγάλος.

Πρόβλημα και στα δεξιά με την απουσία Σάντσες

Ο Φακούντο Σάντσες, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, έχει τεθεί εκτός τόσο για την αναμέτρηση με τον Αστέρα όσο φυσικα και για τους αγώνες με Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Οπότε το πρόβλημα του τριφυλλιού στο δεξί άκρο της άμυνας είναι τεράστιο, μιας και ο Αντονίτο είναι εντελώς ανέτοιμος ενώ ο Μολό μέχρι και πριν από δύο ημέρες έκανε θεραπεία.

Δεν είναι απίθανο λοιπόν να δούμε ακόμα και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς είναι από τους παίκτες που έχει χρησιμοποιηθεί εκεί.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείουμε ακόμα και τον Μολό,του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί σήμερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.