ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαλπιγγίδης: «Ποτέ στον Ολυμπιακό!»

O Δημήτρης Σαλπιγγίδης στη συνέντευξη του στους Betarades ανέφερε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό.

Σαλπιγγίδης: «Ποτέ στον Ολυμπιακό!»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρθηκε στο αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Θα πήγαινες ποτέ στον Ολυμπιακό;

«Υπήρχε προσέγγιση από τον Ολυμπιακό. Όχι πρόταση, μόνο προσέγγιση, για να δουν τις διαθέσεις μου, αλλά δεν ήθελα. Έκανα μία επιλογή, πήγα στον Παναθηναϊκό. Το να πάω και στον Ολυμπιακό θα ήταν πολύ ακραίο για τα δικά μου δεδομένα».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιο παιχνίδι θα ήθελες να διαγράψεις και ποιο να ξαναπαίξεις;

«Η φάση με το οριζόντιο δοκάρι, που η μπάλα προσγειώνεται στη γραμμή και τελικά χάνουμε 4-1 στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να το γράψω απ’ την αρχή με άλλο τέλος. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη. Είχα αυτή τη φάση, είχα άλλη μία φάση, που γίνεται μια σέντρα από αριστερά, κάνω ένα τάκλιν αλλά δεν την προλαβαίνω.

Θα μπορούσαμε να κερδίζουμε στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο, δεχόμαστε ένα γρήγορο γκολ και καταρρεύσαμε. Χάσαμε και 4-1, είχαμε πολύ κακή εικόνα στο β’ ημίχρονο. Αυτό θα ήθελα να “διαγράψω” ή μάλλον να γράψω με άλλο τέλος. Θα ήθελα να ξαναπαίξω τον αγώνα της Εθνικής με την Νιγηρία στο Μουντιάλ».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.