ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν έγινε η προπόνηση – Συμπτώματα και σε άλλους ποδοσφαιριστές

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε προπόνηση και αύριο θα γίνουν γνωστά όλα τα αποτελέσματα στα τεστ κορωνοϊού.

Παναθηναϊκός: Δεν έγινε η προπόνηση  - Συμπτώματα και σε άλλους ποδοσφαιριστές

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε προπόνηση και αύριο θα γίνουν γνωστά όλα τα αποτελέσματα στα τεστ κορωνοϊού.

Οπως σας αναφέραμε νωρίτερα, τα τεστ έδειξαν 4 νέα κρούσματα σε παίκτες του τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε σήμερα προπόνηση για να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά και άπαντες περιμένουν τα νεα τεστ αύριο το πρωί.

Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμπτώματα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κι άλλα κρούσματα. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης δε θα πραγματοποιθηθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.